woensdag 31 juli 2013

Terug in België ;(

Dag 16: Terug in België.

Na bijna twee uurtjes slapen, liep de wekker alweer af… Bye bye Kenia, om 2u s’nachts vertrokken we naar het vliegveld. Toen de taxi ons kwam ophalen, zijn Jackson en Nora nog opgestaan om afscheid te nemen van ons, lief, he! Het was raar om Mombassa te doorkruisen midden in de nacht, zo stil en donker! Toen we aan de ferry aan het wachten waren, viel er wel ineens een man van zijn brommer. Hij was blijkbaar dronken en onder veel geroep en tegenspartelen hebben ze hem naar het politiebureau gebracht. Aan het vliegtuig namen we dan afscheid van de taxichauffeur. Hij bleef aandringen dat we iets moesten laten weten als we thuis waren en toen we binnen in de luchthaven waren, belde hij meter zodat we hem zouden zien zwaaien!
Daarna begon het lange wachten… Op het vliegtuig hadden we gelukkig elk een eigen schermpje om filmpjes te zien, maar de vluchten duurden toch lang. Van Istanbul naarBrussel stonden onze stoelen aan de nooduitgang en hadden we super veel plaats voor onze voeten J Ondanks het lange wachten is er van slapen niet zoveel gekomen, dus we zijn wel moe thuis gekomen. In Brussel moesten we dan nog eens lang wachten op onze valiezen en daar zijn we beginnen praten met twee andere mensen. Zij hadden ook vrijwilligerswerk gedaan, ook in een schooltje en even lang als ons, maar dan wel in Tanzania (Dat ligt naast Kenia).  We hebben samen nog even de dingen kunnen overlopen die we gaan missen en de verschillen met België. ;p Nu zijn we nog samen frietjes gaan eten om alles goed af te sluiten en Ingrid een bedankt cadeautje te geven! Het was echt een zalige ervaring!!!


Het was echt fantastisch. Een ervaring die we nooit gaan vergeten. De kinderen blijven voor altijd in ons hart. Het was veel te kort maar wel en periode dat we NOOIT gaan vergeten! Op het einde hadden we echt het gevoel dat we een Keniaanse thuis hadden. Het gevoel dat deze weken ons gaven, is gewoon niet te beschrijven. Als je kan, moet je gaan. Het is een unieke ervaring die echt iedereen zouden moeten meemaken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten